Kolommen trick

De meeste tricks die we op onze website vermelden, schrijven voor om op rood of zwart in te zetten. Martingale en Fibonacci zijn hier voorbeelden van. De gedacht hierachter is dat bij deze inzetmogelijkheden, waarmee je bijna de helft van het speelveld dekt, het niet waarschijnlijk is dat je tegen een lange reeks verliezen aanloopt. Iedere spin van het roulettewiel heb je immers net iets minder dan 50% om te winnen. Een nadeel hiervan is wel dat de uitbetaling ook maar 1 op 1 is. Wanneer het geluk eenmaal aan je zijde is, dan zal de winst niet snel tot een groot bedrag oplopen. Als jij liever met meer winstpotentieel roulette speelt, dan is de kolommen trick misschien iets voor jou. Dit is een systeem waarbij je op de kolommen van het speelveld inzet. Hiermee bedek je 12 van de 37 mogelijke uitkomsten. Een winkans van net geen 1 op 3 en een uitbetaling van 2 op 1.

Kolommen trick roulette

Bij het spelen van roulette kan je zelf bepalen hoeveel risico je neemt tijdens het gokken. Hiervoor word je ook met een gepaste uitbetaling beloond. Wed je bijvoorbeeld op een uitkomst waarvan de kans klein is dat deze valt, dan staat hier een hoge uitbetaling tegenover. In het geval van roulette kan je bijvoorbeeld op een los nummer inzetten. De kans dat het balletje precies op dit vakje in het wiel stil komt te liggen is 1 op 37. Mogelijke uitkomsten zijn namelijk de 36 rode en zwarte nummers en de groene nul. Met een correct geraden nummer krijg je de inzet die hierop staat 36 op 1 uitbetaald. Speel je met de kolommen trick roulette dan heb je iets minder dan een 1 op 3 kans om te winnen. De inzetmogelijkheden waarvan je gebruikmaakt zijn namelijk de kolommen van het speelveld waarmee je 12 nummers tegelijk speelt.

De opties zijn: 1st 12, 2nd 12, 3rd 12 en de drie ‘2 to 1’ vakken onderaan het speelveld.

Progressieve inzetstrategie

Ook deze trick is een progressieve inzetstrategie. Je krijgt dus advies hoeveel je per ronde moet inzetten en waar je de fiches op moet plaatsen. Opnieuw is het systeem erop gericht om verliezen die je maakt zo snel mogelijk terug te verdienen. Dit doe je door de inzet steeds iets verder op te laten lopen na een verliezende ronde. Doordat de uitbetaling voor een gok op kolommen hoger is, hoef je de inzetten echter niet steeds te verdubbelen. In plaats daarvan kan je rustiger aan het bedrag dat je inzet verhogen. Aan de andere kant is de kans ook groter dat je tegen een langere reeks verliezende spins aanloopt. Het grote voordeel van deze trick is dan wel weer dat wanneer het geluk eenmaal aan je zijde is, de winst snel zal oplopen. Iedere keer pak je bij een gewonnen ronde namelijk twee keer de inzet die je hebt geplaatst aan winst.

Voorbeeld van spelverloop

Hoewel de kolommen trick dus ook een progressieve inzetstrategie is. Hoef je het inzetbedrag niet mega hard op te laten lopen om verliezende rondes goed te maken. Je krijgt immers het bedrag dat je inzet 2 op 1 uitbetaald. Pas na twee keer verkeerd gokken hoef je dus pas het bedrag te verhogen om in staat te zijn om zonder verlies verder te gaan. De progressie van inzetten kan volgens deze reeks verlopen.

1 – 1 – 2 – 2 – 3 – 4 – 6 – 10 – 15 – 22 – 33 – 50 – etc.

Deze getallen staan voor eenheden. Je kunt dus bijvoorbeeld met 5 euro beginnen te gokken. Een enkele eenheid staat dan voor het startbedrag van 5 euro. 50 eenheden is in dat geval 50 x 5 = 250 euro.

Na een verliezende ronde ga je een getal verder in de reeks om je volgende inzet te bepalen. Hiermee ga je net zolang door totdat je weer een ronde weet te winnen. Op het moment dat dit gebeurt ga je weer terug naar het begin en zet je weer een enkele eenheid in.

Het spelverloop zou in het bovenstaande als volgt kunnen gaan.

  • 5 euro inzet op een kolom naar keuze [verlies = 5 euro].
  • 5 euro inzet op een kolom naar keuze [verlies = 10 euro].
  • 10 euro inzet op een kolom naar keuze [verlies = 20 euro].
  • 10 euro inzet op een kolom naar keuze [verlies = 30 euro].
  • 15 euro inzet op een kolom naar keuze [verlies = 45 euro].
  • 20 euro inzet op een kolom naar keuze [verlies = 65 euro].
  • 30 euro inzet op een kolom naar keuze [WINST- verlies = 5 euro].
  • Start weer aan begin van de reeks.

Zoals je ziet lopen de inzetten met dit systeem niet zo snel op als bij bijvoorbeeld de Martingale trick. Je kunt hierdoor met een hogere starteenheid beginnen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat de kans op een langere reeks verliezen ook groter is.

€250 + 100 FS